Aktuális ajánlatunk

SsangYong Rexton modellekre vonatkozik.

 • Most akár 1.000.000Ft kedvezménnyel.
 • 2,5 % THM Akciós finanszírozási programot indítunk,
  mely érvényes minden új Ssangyong Rexton G4 modellre, függetlenül a specifikációtól vagy éppen a felszereltségi szinttől.
  Ennél jobb alkalom ritkán kínálkozik arra, hogy 2,5% THM mellett jusson Ssangyong Rexton G4 személygépkocsihoz.
 • 7 személyes REXTON G4 CSALÁDI SUV 2 500 000 Ft-os állami támogatással a Ssangyong-tól.
  Nagycsaládos Állami támogatás igénylése mellett a „Clever” és „Premium” felszereltségű Rexton G4 modellekhez a 7 személyes opciót (7) ingyen adjuk!
  Rexton G4 Stlye (2WD, MT6) felszereltségű 7 személyes modell nagycsaládos állami támogatással már bruttó 6 010 000 Ft-tól elérhető.

További részletekről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat felvétel

Fedezze fel!

Technológia

A legújabb technológiai megoldások – 360°-os kamera, multimédiás rendszer Apple CarPlay és Google Android támogatással, dinamikus motorok, független multilink felfüggesztés és összkerékhajtás. Nézze meg, mit kínál Önnek még az új Rexton G4.

Tágasság

Tágas és variálható – az új Rexton G4 a legnagyobb kényelmet és még annál is több helyet kínál a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Most 5 és 7 üléssel is kapható. Fedezze fel a Rexton belső terének kialakításában rejlő megannyi lehetőséget!

Védelem

Megbízható és biztonságos SUV, melyre számíthat – 9 légzsák, megerősített konstrukció, a legújabb technológiai megoldások és biztonsági rendszerek. Győződjön meg Ön is arról, hogyan fejlesztettük a jót tökéletesre

Cat with Attitude

Áttekintés

A Rexton prémium terepjáró teljesen megújult, immár negyedik generációs változatát Rexton G4 néven 2017 nyarán leplezte le a Ssangyong. A Rexton modell első generációs változata 2001-es bemutatásakor a márka zászlóshajójaként új kategóriát teremtett a koreai autógyártásban, mely azóta is őrzi vezető pozícióját a koreai prémium terepjárók között. A Rexton G4 vérbeli SUV, melyet birtokolni kétség kívül érdem. Minden eddiginél többet nyújt..

Érdekel

A legmodernebb elektronikai technológia

Vészfékező rendszer (AEB)

A rendszer azáltal segít elkerülni az ütközést vagy minimalizálni annak következményeit, hogy felismeri a másik álló vagy haladó járművet, és a vezetőt időben figyelmezteti, vagy akár önállóan vészfékez, amennyiben ez szükséges.

Táblafelismerő Rendszer (TSR)

A táblafelismerő szoftvernek köszönhetően a rendszer felismeri a közeledő közlekedési jeleket. A megfelelő információt ezután a multimédiás rendszer kijelzi..

Hátsó keresztforgalom figyelmeztetô (RCTA)

A rendszer tolatás közben támogatja a vezetőt. Felismeri a hátul jobbról vagy balról közeledő másik járművet.

Cat with Attitude

Érdekli az autó?

Értékesítő kollégáinkkal már most egyeztessen időpontot és nézze meg élőben az új Rextont!

Érdekel